Benvolguts amics, aquest diumenge d’agost amb en Joan Pera, ens hem proposat fer “la Mola”, ubicada en el terme de Terrassa.
L’itinerari, que està senyalitzat per fites amb etiquetes de color taronja, ens ofereix la combinació d’ambients rocosos amb espectaculars panoràmiques i ambients boscosos d’aparença selvàtica, així com també alguns dels elements més destacables del patrimoni natural i cultural del parc.

Per el que hem pogut observar, creiem que hi ha diversos camins per pujar a la Mola, nosaltres hem començat l’excursió al Coll d’Estenalles. On en podeu seguir tota la ruta en aquest link:
rutes: la Mola

Quan comencem ens trobem amb un terreny erm, però a mesura que avancem, l’alzinar que ens envolta és més frondós i origina un medi fresc i humit. Les plantes d’aquest bosc es disposen en tres nivells: les més baixes són les herbes, les més altes són els arbres –principalment alzines– i, entremig, trobem els arbustos. A nosaltres ens ha sobtat la bellesa d’aquesta planta i d’aquest aràcnid, també habitants d’aquest terreny (foto inferior dreta).

Un cop arribem al nostre objectiu, no podia faltar el te. Ens hem decidit per un Oolong, el Tie Guan Yin de notes florals i fresques, per combinar amb un entorn obert i sense límits. Mentre en Joan Pera prepara un bon esmorzar jo em poso a preparar el te. Utilitzo una tetera negra, a la qual li poso el te a dintre i tot seguit l’aigua calenta procedent del “termo”. Per acompanyar la coca i els fruits secs, fem un toc amb el te servit amb gots amples i baixos. Els que utilitzem normalment a la cerimònia del te. Després de treure tot el suc al te i no deixar pràcticment rès de tiberi, ens proposem tornar al punt de partida: El Coll d’Estanalles.

Tot un plaer, per un matí de diumenge.

tie guan yin a la mola

 

PR: wait… I: wait… L: wait… LD: wait… I: wait…wait… Rank: wait… Traffic: wait… Price: wait… C: wait…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos

  • Responsable LA TRIBU DE LA CAMELIA S.L. .
  • FinalidadModerar los comentarios.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios Tropicalserver.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.